FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Projecte liderat per Jesús Nieto que té l’objectiu d’expandir el fet teatral cap a nous indrets i camins, representant altres mons i creant nous imaginaris, amb la tecnologia com a aliada. A Bio-Drama proposa una sèrie de peces que conformen un únic ecosistema però que poden experimentar-se per separat. Tenen en comú el gènere de la ciència-ficció especulativa i el fet que cada peça planteja una pregunta sobre el present que habitem. Aquí us presentem «Distancia», un recorregut per l’espai públic seguint la narració d’un àudio a través d’auriculars. Una reivindicació de la «realitat primitiva» en la qual podem mirar als ulls a un desconegut, experimentar la seguretat d’estar rodejat de gent o sentir el temps, a la recerca d’una emoció natural en un entorn absent de digitalitat, que no deixa cap rastre visual a la xarxa. Una experiència poètica, política i científica que qüestiona les interaccions humanes des d’una perspectiva social.

Fitxa artística

BIO-DRAMA CREACIÓ: Jesús Nieto DISSENY SO: Pedro Guirao ASSISTENT DIRECCIÓ: Alicia Bernal AUXILIAR DIRECCIÓ: Estela Santos ART WEB: Fito Conesa, Siddharth Gautam ASSISTENT DESENVOLUPAMENT WEB: Ana Mesa XARXES: Guillermo Moya COMUNICACIÓ I PREMSA: Cultproyect PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ: Inés Gutiérrez (Impulsarts) VEUS DISTANCIA: Juan Pedro Romera, Guillermo Moya, Paula Lloret, Mario Muñoz, Esther Toledo, Jesús Nieto. VEUS LA MÁQUINA DE MATAR: Guillermo Carrasco, Jesús Nieto DESENVOLUPAMENT CREATIU I VEUS RUMBO A FAROUT: Mario Muñoz, Ovidi Calmerón Tamarit, Cecilia Mansilla Sánchez, Paula Lloret, Esther de Toledo, Younes Demnati, Sandra Saa, Guillermo Carrasco, Estela Santos, María Silla, Carlota Valiente AMB EL SUPORT DE: Ayto. Cartagena (Murcia), Graners de Creació (Valencia), Reactivos Culturales Murcia, ICA Murcia. Proyecto desarrollado con la ayuda a innovación del Ministerio de Cultura. www.bio-drama.com

Web

oniricamecanica.com. bio-drama.com

Actuacions
  • Dia 09: 10:00, 12:00, 14:00
  • Dia 10: 10:00, 12:00, 14:00
  • Dia 11: 10:00, 12:00, 14:00
Espai
Centre d'Entitats
Gènere
Teatre
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 14 anys
Director
Jesús Nieto
Observacions
Proposta participativa. Cal portar el mòbil carregat i auriculars. L'espectacle inclou un recorregut a peu | Propuesta participativa. Hay que traer el móvil cargado y auriculares. El espectáculo incluye un recorrido a pie | Participatory proposal. You must bring a charged mobile phone and headphones. The show includes a walking tour. LA LLOTJA ESTAND 02
Estrena
Idioma
Cast
Durada
45'
Comunitat
Región de Murcia

Localització de l'espai

Cerca al web

×