FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Projecte liderat per Jesús Nieto que té l’objectiu d’expandir el fet teatral cap a nous indrets i camins, representant altres mons i creant nous imaginaris, amb la tecnologia com a aliada. A Bio-Drama proposa una sèrie de peces que conformen un únic ecosistema però que poden experimentar-se per separat. Tenen en comú el gènere de la ciència-ficció especulativa i el fet que cada peça planteja una pregunta sobre el present que habitem. Aquí us presentem «Distancia», un recorregut per l’espai públic seguint la narració d’un àudio a través d’auriculars. Una reivindicació de la «realitat primitiva» en la qual podem mirar als ulls a un desconegut, experimentar la seguretat d’estar rodejat de gent o sentir el temps, a la recerca d’una emoció natural en un entorn absent de digitalitat, que no deixa cap rastre visual a la xarxa. Una experiència poètica, política i científica que qüestiona les interaccions humanes des d’una perspectiva social.

Fitxa artística

BIO-DRAMA CREACIÓ: Jesús Nieto DISSENY SO: Pedro Guirao ASSISTENT DIRECCIÓ: Alicia Bernal AUXILIAR DIRECCIÓ: Estela Santos ART WEB: Fito Conesa, Siddharth Gautam ASSISTENT DESENVOLUPAMENT WEB: Ana Mesa XARXES: Guillermo Moya COMUNICACIÓ I PREMSA: Cultproyect PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ: Inés Gutiérrez (Impulsarts) VEUS DISTANCIA: Juan Pedro Romera, Guillermo Moya, Paula Lloret, Mario Muñoz, Esther Toledo, Jesús Nieto. VEUS LA MÁQUINA DE MATAR: Guillermo Carrasco, Jesús Nieto DESENVOLUPAMENT CREATIU I VEUS RUMBO A FAROUT: Mario Muñoz, Ovidi Calmerón Tamarit, Cecilia Mansilla Sánchez, Paula Lloret, Esther de Toledo, Younes Demnati, Sandra Saa, Guillermo Carrasco, Estela Santos, María Silla, Carlota Valiente AMB EL SUPORT DE: Ayto. Cartagena (Murcia), Graners de Creació (Valencia), Reactivos Culturales Murcia, ICA Murcia. Proyecto desarrollado con la ayuda a innovación del Ministerio de Cultura. www.bio-drama.com

Web

oniricamecanica.com. bio-drama.com

Actuacions
Espai
Centre d'Entitats
Gènere
Teatre
Públic recomanat
majors de 14 anys
Director
Jesús Nieto
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
45'
Comunitat
Región de Murcia
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×