FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Us oferim un pack de dues peces per gaudir en família.
BLANKO: Imagina una estàtua vivent totalment blanca i impol·luta, de dalt a baix. I, a la vora, un pot amb pinzells i pintures de colors que et conviden a expressar la teva creativitat. Doncs, Blanko és això: una explosió de colors on tu ets l’artista principal. Després de les primeres pinzellades vacil·lants, el personatge va acumulant capes, idees i missatges i, de sobte, l’acte ha esdevingut un veritable ‘happening’ d’art modern. Ni Jackson Pollock podria fer-ho millor!
TAPE THAT!: Duet acrobàtic i de circ de carrer no verbal i contemporani per a tots els públics que explora lúdicament com les barreres i les restriccions físiques poden afectar la manera de comunicar-nos i relacionar-nos. Un món visual amb cintes de colors, teatre físic, manipulació d'objectes i acrobàcies. En temps de canvi d'opinions i d'interferències en la comunicació, quants problemes es poden resoldre amb uns rotllos de cinta adhesiva?

Fitxa artística

Hands Down Circus: INTÈRPRETS: Graham Milligan, Carys Nicholls AMB EL SUPORT DE: Suport a la Creació FiraTàrrega. PROCEDÈNCIA: Irlanda / Regne Unit LA LLOTJA ESTAND 35
Johnman; IDEA, CREACIÓ I INTERPRETACIÓ: Johnman. PROCEDÈNCIA: Alemanya LA LLOTJA ESTAND 27

Actuacions
  • Dia 09: 10:30, 12:30
  • Dia 10: 10:30, 12:30
  • Dia 11: 10:30, 12:30
Espai
Espai Canalla - Piscines Municipals
Gènere
Circ - Instal·lació
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Infants de fins a 3 anys (inclosos), entrada gratuïta. Caldrà acreditar-ho a la porta. Espectacle sense seient | Espectáculo sin asiento | Show without seating.
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
75'

Localització de l'espai

Cerca al web

×