FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Imagina una estàtua vivent totalment blanca i impol·luta, de dalt a baix. I, a la vora, un pot amb pinzells i pintures de colors que et conviden a expressar la teva creativitat. Doncs, Blanko és això: una explosió de colors on tu ets l’artista principal. Després de les primeres pinzellades vacil·lants, el personatge va acumulant capes, idees i missatges i, de sobte, l’acte ha esdevingut un veritable ‘happening’ d’art modern. Ni Jackson Pollock podria fer-ho millor!

Fitxa artística

IDEA, CREACIÓ I INTERPRETACIÓ: Johnman

Web

https://imagin.art/ca/blanko/

Actuacions
Espai
Espai Canalla - Piscines Municipals
Gènere
Art Acció
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Johnman
Observacions
LA LLOTJA ESTAND 27
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
30'

Localització de l'espai

Cerca al web

×