FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Primer treball de carrer d’aquest londinenc d’ascendència camerunesa. Forma part d'una trilogia de teatre-dansa Hip-Hop que posa l’accent a crear consciència per canviar l'estigma racial. La peça té com a objectiu desmuntar els tòpics sobre la comunitat negra basats en la intimidació, el perill o l'aïllament i posar en relleu altres trets del seu caràcter, com la fragilitat, la vulnerabilitat o la necessitat constant de posar-se a prova. La hipersensibilitat del cos masculí negre es veu magnificada per la sincronització dels cinc intèrprets en un paisatge sonor intens, amb ritmes Hip-Hop.

Fitxa artística

INTÈRPRETS: Aisha Webber, Dani Harris-Walters, Jamai Robinson, Myles Thoams, Arnold Tshibangu TOUR MANAGER/ TÈCNIC SO: Orin Norbert AMB EL SUPORT DE: XTRAX, organització basada al Regne Unit que es dedica al desenvolupament de les arts de carrer. A través de Platform 4:UK donen suport i fomenten projectes de col.laboració internacional.

Web

http://www.justusdancetheatre.com/joseph-toonga-creates/born-to-protest/

Actuacions
  • Dia 09: 12:30 (Pl. Nacions), 19:00 (Pl. Major)
  • Dia 10: 12:00 (Pl. Nacions), 19:00 (Pl. Major)
  • Dia 11: 17:00 (Pl. Major), 19:30 (Pl. Nacions)
Espai
Pl. Major / Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Joseph Toonga
Observacions
LA LLOTJA ESTAND 03
Estrena
Idioma
No text
Durada
35'

Cerca al web

×