FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Primer treball de carrer d’aquest londinenc d’ascendència camerunesa. Forma part d'una trilogia de teatre-dansa Hip-Hop que posa l’accent a crear consciència per canviar l'estigma racial. La peça té com a objectiu desmuntar els tòpics sobre la comunitat negra basats en la intimidació, el perill o l'aïllament i posar en relleu altres trets del seu caràcter, com la fragilitat, la vulnerabilitat o la necessitat constant de posar-se a prova. La hipersensibilitat del cos masculí negre es veu magnificada per la sincronització dels cinc intèrprets en un paisatge sonor intens, amb ritmes Hip-Hop.

Fitxa artística

PERFORMERS: Aisha Webber, Dani Harris-Walters, Jamai Robinson, Myles Thoams, Arnold Tshibangu TOUR MANAGER/ SOUND TECHNICIAN: Orin Norbert. AMB EL SUPORT DE: XTRAX, organització basada al Regne Unit que es dedica al desenvolupament de les arts de carrer. A través de Platform 4:UK donen suport i fomenten projectes de col.laboració internacional.

Web

http://www.justusdancetheatre.com/joseph-toonga-creates/born-to-protest/

Actuacions
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Joseph Toonga
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
35'
País
Regne Unit

Localització de l'espai

Cerca al web

×