FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Amb l'objectiu d'entendre l'estranya amalgama que resulta d'allò que un dia vam voler ser i allò que som, i acompanyada d'un músic, l'actriu afronta un viatge al passat. Una celebració d'allò que ja no hi és, un cant als perdedors, als qui no deixen mai d'esperar el seu moment. La batalla divertida i valenta d'una dona que es debat entre l'ordinari i l'extraordinari, entre la proesa i la derrota, entre haver de ser i l'autèntica felicitat.

Fitxa artística

INTÈRPRETS: Noemí Rodríguez, Darlene Rodríguez TEXT: Noemí Rodríguez ASSESSORIA DRAMATÚRGIA: Eva Redondo ESCENOGRAFIA: Mónica Borromello AJUDANT ESCENOGRAFIA: Jimena Eichelbaum VESTUARI: Paola de Diego, Sigrid Blanco, Candela Iváñez COREOGRAFIA: Amaya Galeote IL·LUMINACIÓ: Miguel Ruz MÚSICA: Lise Belperron ESPAI SONOR: Nacho Bilbao VÍDEO: Ro Gotelé FOTOGRAFIA: Danilo Moroni PREMSA: María Díaz DISTRIBUCIÓ: Proversus PRODUCCIÓ: Teatro En Vilo AJUDANT DIRECCIÓ: Macarena Sanz

Web

http://www.proversus.com/espectaculo-hoy-puede-ser-mi-gran-noche

Actuacions
  • Dia 08: 20:00
  • Dia 09: 13:30
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Teatre
Preu entrada
18 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Andrea Jiménez
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
80'
Comunitat
Comunidad de Madrid

Localització de l'espai

Cerca al web

×