FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una peça immersiva on els espectadors interactuen amb el paisatge i la natura, que fou estrenada al Sismògraf 2017. En aquesta nova adaptació aprofundiran en la relació entre l’espectador i el paisatge de l’Urgell, gràcies a un recorregut específic entre alguns pobles del municipi de Tàrrega.

Fitxa artística

IDEA I CREACIÓ: Artistas Salchichas (Maria Camila Sanjinés i Manel Quintana) COL·LABORACIÓ SALCHICHA: Daniela Sanjinés TEXTOS: Artistas Salchichas + Daniela Sanjinés VEUS ÀUDIO: Artistas Salchichas, Daniela Sanjinés, Eric Sala COL·LABORACIÓ SALCHIPLANTAS: Bahar Dölen, Daisy Gelvez, Mireia Armengol, La Dalla Teatre AMB EL SUPORT DE: Suport a la Creació FiraTàrrega (L) Suport a la Creació

Web

salchichas.art

Actuacions
Espai
La Figuerosa-Altet
Gènere
Teatre
Públic recomanat
Adults
Director
Maria Camila Sanjinés i Manel Quintana
Estrena
No
Idioma
Cat / Cast / Eng / Fra a escollir
Durada
60'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Cerca al web

×