FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Una peça immersiva on els espectadors interactuen amb el paisatge i la natura, que fou estrenada al Sismògraf 2017. En aquesta nova adaptació aprofundiran en la relació entre l’espectador i el paisatge de l’Urgell, gràcies a un recorregut en bicicleta específic entre alguns pobles del municipi de Tàrrega.

Fitxa artística

IDEA I CREACIÓ: Artistas Salchichas (Maria Camila Sanjinés i Manel Quintana) COL·LABORACIÓ SALCHICHA: Daniela Sanjinés TEXTOS: Artistas Salchichas + Daniela Sanjinés VEUS ÀUDIO: Artistas Salchichas, Daniela Sanjinés, Eric Sala COL·LABORACIÓ SALCHIPLANTAS: Bahar Dölen, Daisy Gelvez, Mireia Armengol, La Dalla Teatre AMB EL SUPORT DE: Suport a la Creació FiraTàrrega (L) Suport a la Creació

Web

salchichas.art

Actuacions
  • Dia 08: 17:30, 19:30
  • Dia 09: 17:30, 19:30
  • Dia 10: 17:30, 19:30
Espai
La Figuerosa-Altet
Gènere
Teatre
Preu entrada
18 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Maria Camila Sanjinés i Manel Quintana
Observacions
La pedalada, d'uns 4 km, es fa amb auriculars (tot proveït per l'organització) i té lloc fora de la ciutat. Els participants han d'agafar un autobús que els condueix al lloc d'inici. Punt de sortida BUS i validació d'entrades: Pl. de Rafael Casanova. Màxima puntualitat. La durada inclou el viatge d'anada i tornada i el temps invertit en la pedalada. Els participants poden triar l'idioma en què sentiran l'àudio. No apte per a infants ni per a persones amb la mobilitat reduïda | El recorrido, de unos 4 km, se realiza con auriculares (todo provisto por la organización) y tiene lugar fuera de la ciudad. Los participantes deben tomar un autobús que les conduce al lugar de inicio. Punto de salida BUS y validación de entradas: Pl. de Rafael Casanova. Máxima puntualidad. La duración incluye el viaje de ida y vuelta y el tiempo invertido en el recorrido. Los participantes pueden elegir el idioma en el que escucharán el audio. No apto para niños/as ni para personas con movilidad reducida | The cycling, about 4 km, is done with headphones (all provided by the organization) and takes place outside the city. Participants must take a bus that takes them to the starting point. BUS departure point and ticket validation: Pl. de Rafael Casanova. Maximum punctuality. The duration includes the round trip and the time spent cycling. Participants can choose the language in which they will hear the audio. Not suitable for people with reduced mobility. LA LLOTJA ESTAND 44
Estrena
No
Idioma
Cat-Cast / Cast / Eng a escollir
Durada
120'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×