FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Presentació performàtica del llibre 'L'altre món rural. Reflexions i experiències de la nova ruralitat catalana', publicat recentment a cura de Rosa Cerarols i Joan Nogué amb aportacions de diversos autors que ajuden a comprendre els reptes de la nova realitat rural. El món rural contemporani necessita paraules pròpies que ens ajudin a comprendre què som, que ens alliberin de l’estereotip, paraules compromeses davant dels reptes. També necessita mirades que posin l’ull en la diversitat de les realitats existents, mirades arrelades que sumin. El món rural català d’avui és creatiu en molts aspectes, un laboratori territorialitzat d’experiències innovadores, també artístiques, que a partir de relats propis confeccionen les bases d’un full de ruta immers en el pensament ecosistèmic i emmarcat en el territori.

Fitxa artística

PRESENTACIÓ: Rosa Cerarols REFERÈNCIA: 'L'altre món rural' (Tigre de Paper, 2022)

Actuacions
  • Dia 09: 19:00
Espai
La Paraula - Pl. dels Comediants
Gènere
Literatura
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Rosa Cerarols / Joan Nogué
Observacions
L'entrada no garanteix el dret a seient | La entrada no garantiza el derecho a asiento | Ticket does not guarantee the right to a seat
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×