FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça de dansa performance a l'espai públic en què tres 'fembots' passegen entre els humans i mostren les seves habilitats. El carrer es converteix en un aparador, on exposen els seus cossos perquè els observin, els jutgin, els desitgin i els comprin. En un estat neoliberal on tot es pot comprar, emprar i llençar, com afecta l’existència de robots sexuals la conducta i les relacions sentimentals entre humans?

Fitxa artística

CREACIÓ I INTERPRETACIÓ: Catalina Carrasco, Mariona Jaume, Elena Susilla ASSISTENT: Elena Susilla MÚSICA: Kiko Barrenengoa

Web

www.baal.cat

Actuacions
Espai
Inesperat
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Catalina Carrasco Jover
Observacions
L'INESPERAT. Peça que el públic podrà trobar en diferents indrets de la ciutat sense avís previ | LO INESPERADO. Pieza que el público podrá encontrar en distintos puntos de la ciudad sin aviso previo | THE UNEXPECTED. Piece that the public can find through the city without prior notice. LA LLOTJA ESTAND 06
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
15'
Comunitat
Illes Balears

Cerca al web

×