FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Ha passat el temps de les pandèmies i els artistes ho volen celebrar desplegant els seus encants i fent autèntiques proeses. Espectacle coral de circ, humor i música en directe, de ritme trepidant. Diàbolos fent ballaruca, un bosc de cordes, un duel de bicicletes, un helicòpter amb peus i mans, pilotes amb molt ritme… Un gran desplegament de recursos escènics i tècniques circenses, amb una estètica que evoca el món del còmic i una atmosfera absolutament festiva.

Fitxa artística

PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Gonzalo Andino INTÈRPRETS: Daniel Foncubierta (Infoncundibles / La Banda de Otro) José Alberto Foncubierta (Infoncundibles / La Banda de Otro) Rafael Díaz (La Banda de Otro) Darío Dumont (LaNördika) Rebeca Pérez (Rebe al Rebés) Antonia González (Cía La Querida) Marina Benites (Cía La Artrópodo / Chimichurri) POSADA EN ESCENA: Anna Jonsson MÚSICA ORIGINAL: Jasio Velasco, Daniel Foncubierta DISSENY IL·LUMINACIÓ / DIRECCIÓ TÈCNICA: Manuel Colchero, Ignacio Almarcha TÈCNIC EN GIRA: Manuel Colchero VESTUARI: Gloria Trenado (Nantú) PRODUCCIÓ: Marta González (Noletia / Truca Circus) CONSTRUCCIONS: Anna Jonsson, Javier Dastis, ijuggler.es, Ellaved Alcano, Antonia González, Rebeca Pérez, Logotec, Javier Andino DISTRIBUCIÓ: Elena Carrascal Impulso*Distribución / Nacho Vilar COMUNICACIÓ: Marina Bravo AUDIOVISUALS: Agustín Hurtado (La Buena Estrella) FOTOGRAFIA: Luis Montero DISSENY GRÀFIC: Alfonso Barragán.

Web

trucacircus.com

Actuacions
  • Dia 10: 22:00
  • Dia 11: 12:30, 18:30
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Circ
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Daniel Foncubierta i Greta García Jonsson
Observacions
Accés pel C/ del Dr. Fleming | Acceso por la C/ del Dr. Fleming | Access from C/ del Dr. Fleming LA LLOTJA ESTAND 27
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'
Comunitat
Andalucía

Localització de l'espai

Cerca al web

×