FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

L’espectacle evoca l'ambient del circ i els espectacles de varietats de la primera meitat del s. XX i obre el camí a una nova generació d’intèrprets de la gran família Ronaldo. Cinc artistes joves actuen al so de la música swing autèntica dels anys 40. L'esperit juganer, el dinamisme i l'alegria de la jove guàrdia del Circ Ronaldo us farà reenamorar del circ. Amb humor i una modesta autenticitat, els intèrprets susciten l'empatia d'un públic que retroba l’emoció, l’autenticitat i la màgia del circ.

Fitxa artística

INTÈRPRETS: Nanosh Ronaldo, Corneel Didier, Kimi Hartmann, Laure Osselin, Laura Gekiere

Web

https://www.circusronaldo.be/

Actuacions
  • Dia 09: 22:00
  • Dia 10: 22:00
  • Dia 11: 20:00
Espai
Hort del Barceloní
Gènere
Circ
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Nanosh Ronaldo & Danny Ronaldo
Estrena
Idioma
Multi
Durada
85'

Localització de l'espai

Cerca al web

×