FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Tres finestres, un edifici on tres dones ens parlen d’un no poder parar. Tot s’ensorra, es trenca, la maleïda guerra eterna. Tres pallasses es troben en el camí de l’èxode per recrear el món i tornar-nos el plaer de riure’ns de les coses més petites i posar el dit a la nafra de les coses que ens molesten. Elles viuen en les històries que s’han explicat en tots els conflictes i ho fan utilitzant els números dels pallassos antics per reafirmar la voluntat de ser còmiques. Tres heroïnes oblidades que expliquen la seva història amb la voluntat de riure i fer riure, per viure en la nostra memòria.

Fitxa artística

PALLASSA AUGUSTA: Pepa Plana PALLASSA BLANCA: Nan Valentí PALLASSA CONTRA AUGUSTA: Lola González ESCENOGRAFIA: Xavier Erra VESTUARI: Nídia Tusal IL·LUMINACIÓ: Yuri Plana MÚSICA: Lluís Cartes FOTOGRAFIA: Cathy Loughran PRODUCCIÓ: Cia. Pepa Plana AUTORIA: Pepa Plana i Nan Valentí AGRAÏMENTS: La Central del Circ, Mag Lari, Josep Castells, Jordi Puig, Carlo Mô AMB LA COL·LABORACIÓ DE: Teatre Auditori de Granollers, Roca Umbert F.A., La Sala Teatre - Ajuntament de Rubí

Actuacions
  • Dia 10: 18:00, 22:30
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Circ
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Director
Pepa Plana i Nan Valentí
Observacions
LA LLOTJA ESTAND 31
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
70'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×