FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Revisió contemporània i en clau de carrer de l’opera de Richard Wagner 'L’holandès errant', el vaixell fantasma condemnat a vagar per sempre més pels oceans del món. El viatge emocional d'una dona que s'enfronta a les seves pors, a la seva ràbia i al seu dolor. Una dona capaç de prendre decisions pròpies i de dirigir el seu destí, encara que sigui a la deriva. Un espectacle itinerant, musical i teatralitzat, una festa col·lectiva per celebrar els carrers.

Fitxa artística

POSADA EN ESCENA: Raúl Cancelo, Garbitxu VOCALISTA I ACTRIU PRINCIPAL: Saioa Bañales Piris GUITARRISTA: Nagore M. Jauregi PERCUSSIONISTES ACTORS: Zesar A. Ogara, Rubén Sastre, Dario Campos, Rafa Ariza, Iker Barrientos, Erlantz Eizmendi COMPOSICIÓ: Jon Aguirrezabalaga TEXTOS, LLETRES CANÇONS: Nerea Lorente ESPAI I DISSENY SONOR: Ibon Aguirre VÍDEO CREACIÓ: Alphax estudio MIRADA EXTERNA: Natalia Monge ESCENOGRAFIA: Hortzmuga Teatroa, Óscar de Paz VESTUARI: Inma Gómez MAQUILLATGE: Alicia Suárez DISSENY MÀSCARES I CONSTRUCCIÓ: Gorka Aguirre, Irreal FX ATREZZO: Iñaki Aginaga, Sokubo FX DISSENY INSTRUMENTS: Deabru Beltzak EFECTES ESPECIALS: Zesar A. Ogara IMATGE I DISSENY: Vudumedia PRODUCCIÓ: Hortzmuga Teatroa / Deabru Beltzak Amb la complicitat de Festival Kaldearte i Festival Kaldealdia AMB EL SUPORT DE: Suport a la Creació FiraTàrrega (L) Suport Creació

Actuacions
  • Dia 09: 23:30
  • Dia 10: 23:30
Espai
Pl. del Carme - Itinerants
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Hortzmuga Teatroa & Deabru Beltzak
Observacions
Espectacle amb pirotècnia | Show with pyrotechnics LA LLOTJA ESTAND 42-43
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
50'
Comunitat
Euskadi

Localització de l'espai

Cerca al web

×