FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La Mira és un magazín digital que explica històries de no-actualitat que passen al voltant nostre. Pastors és un relat de milers d’anys, explicat en format de 'live journalism', que aglutina històries que parlen de transhumància, de model de vida, de natura... Perquè parlar de pastors és parlar de despoblament, de canvi climàtic, de desforestació, de generacions, de valors, del país, de la vida... El pastors són a l'inici de la nostra història com a humanitat, des del neolític fins ara. Però tenen a veure també amb el futur que s'obre davant nostre.

Fitxa artística

PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Joan Camp DIRECCIÓ DE CONTINGUTS: Francesc Canosa DIRECCIÓ DE PRODUCCIÓ: Magda Gregori FOTOGRAFIA: Jordi Borràs COMUNICACIÓ: Judit Domènech REDACCIÓ: Mònica Homs, Anna Alfaro i Oriol Lleonart.

Web

www.lamira.cat

Actuacions
  • Dia 10: 21:00
Espai
La Paraula - Pl. dels Comediants
Gènere
Periodisme
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Equip de La Mira
Observacions
L'entrada no garanteix el dret a seient | La entrada no garantiza el derecho a asiento | Ticket does not guarantee the right to a seat
Estrena
Idioma
Cat
Durada
50'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×