FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Orpheus, el músic i poeta més gran del món, queda desolat per la mort de la seva estimada Eurídice. Amb l’ajuda de l’Spiritcom, una màquina d’immersió virtual, es llança a l’Hades decidit a tornar Eurídice a la vida. Peça que flueix des de la fabulació mitològica a la crònica contemporània. Un viatge del món real al metavers que indaga en el poder de l’amor, de l’art i de les noves tecnologies per fer front al dol. Un muntatge multidisciplinari, en què el mestissatge de llenguatges i mitjans obre la porta a una infinitat de possibilitats expressives. Un espectacle entre la performance, el live art i el concert.

Fitxa artística

DRAMATÚRGIA: Insectotròpics INTÈRPRETS: Bru Ferri, Elena Martinell, Xanu, Laia Ribas, iex i André Cruz COMPOSICIÓ MUSICAL: Tullis Rennie i Bru Ferri CONSTRUCTOR I ROBÒTICA: Jan Barceló IL·LUMINACIÓ: Bernat Jansà VESTUARI: Xavier Mancho PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Maria Thorson AJUDANT PRODUCCIÓ: Eric Sánchez ASSISTÈNCIA TÈCNICA: Júlia Bernales, Joan López DISTRIBUCIÓ: Mateu Pascual Labourdette i Pau Estrem. Amb la col·laboració de David Climent. Una col·laboració del Grec Festival Barcelona i FiraTàrrega (Suport a la Creació). Amb el suport del Departament de Cultura - ICEC, Konventpuntzero, Fàbrica de Creació - Fabra i Coats, Centre Cívic Casa Groga, Danseu Festival, Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, L'Estruch, fab Casa del Mig, ITES Imatge i So. (L) Suport Creació

Web

www.insectotropics.com

Actuacions
  • Dia 08: 21:30 (Cat)
  • Dia 09: 21:00 (Eng), 23:30 (Cat)
  • Dia 10: 21:00 (Cast)
  • Dia 11: 00:00 (Cat)
Espai
St. Eloi - Pg Simó Canet
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Insectotropics
Observacions
Accés pel Pg. de Simó Canet | Acceso por el Pg. de Simó Canet | Access from Pg. de Simó Canet LA LLOTJA ESTAND 44
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
45'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×