FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La por existeix i cohabita en cada un de nosaltres; desitgem no sentir-la, però la portem dintre. No ha estat mai una bona consellera i, tanmateix, sovint és allò que ens impulsa a actuar. Ens endinsem en el llenguatge del pallasso, per parlar de la por amb riallades i poesia. Aquest és un espectacle d’humor. De la mà de la por, iniciem una aventura escènica per a tots els públics, amb música en directe. Un concert teatral. Una peça musical hilarant.

Fitxa artística

AJUDANT DE DIRECCIÓ: Joan Cusó DRAMATÚRGIA: Lucas Escobedo DIRECCIÓ I COMPOSICIÓ MUSICAL: Raquel Molano INTÈPRETS: Lucas Escobedo, Raquel Molano, Alfonso Rodríguez, Marta Sitjà ESCENOGRAFIA I VESTUARI: Palomia Bravo DISSENY IL·LUMINACIÓ: Juanjo Llorens TÈCNIC IL·LUMINACIÓ: Rubén Franco, Juan Elvira DISSENY SO I TÈCNIC EN GIRA: Óscar Guzmán DISSENY GRÀFIC: Ana Córdoba FOTOGRAFIA: Gaby Merz VÍDEO: José Abellán

Web

lucasescobedo.com

Actuacions
  • Dia 09: 22:30
  • Dia 10: 12:30
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Música - Teatre
Preu entrada
18 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Lucas Escobedo
Observacions
LA LLOTJA ESTAND 08
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
75'
Comunitat
Comunitat Valenciana

Localització de l'espai

Cerca al web

×