FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Al carrer hi pot passar qualsevol cosa en qualsevol moment. L’espai públic és un espai viu, mutant, un espai de trobades casuals, un espai per a l’expressió artística espontània. Està farcit de personatges i farcit d’històries per desxifrar, tantes com individualitats, tantes com dies té l’any. En aquest conversa sobre el concepte d'inesperat, moderada per la periodista Emma Quadrada, ens enriquirem amb les reflexions i les visions de les ponents sobre el tema.

Fitxa artística

PARTICIPANTS: Clara Peya i Marina Garcés MODERADORA: Emma Quadrada

Actuacions
  • Dia 11: 18:00
Espai
La Paraula - Pl. dels Comediants
Gènere
Conferència
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 12 anys
Observacions
L'entrada no garanteix el dret a seient. Accessible a persones sordes signants | La entrada no garantiza el derecho a asiento. Acesible a personas sordas signantes | Ticket does not guarantee the right to a seat. Accessible to signatory deaf people.
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
60'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×