FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La contemporaneïtat assota els més vulnerables, margina els inadaptats que es debaten entre la rebel·lió i la docilitat. Sorgeix la necessitat de l’altre, l’empatia, l’amor com a recurs urgent. La peça proposa un estat de resistència; com gossos que es troben, que comparteixen alegria i dolor, que cauen i s’aixequen, que ballen, que es rebel·len a través de l’amor, per trobar el sentit de les seves vides. Una dansa passional que troba el seu sentit més pur en la repetició i la catarsi: ballar fins a l’extenuació, buixir fins al darrer alè, viure fins al defalliment.

Fitxa artística

DIRECCIÓ DEL PROJECTE: Led Silhouette IDEA I DIRECCIÓ ARTÍSTICA: Marcos Morau COREOGRAFIA: Marcos Morau en col·laboració amb els intèrprets INTÈRPRETS: Jon Lopez i Martxel Rodriguez TEXTOS: Carmina S. Belda TRADUCCIÓ: Gaizka Sarasola i Mattane Rodriguez VEU EN OFF: Oier Zuñiga DIRECCIÓ TÈCNICA I DISSENY IL·LUMINACIÓ: Andoni Mendizabal DISSENY SONOR: Juan Cristóbal Saavedra ESCENOGRAFIA: David Pascual FOTOGRAFIA: Irantzu Pastor CONFECCIÓ DE VESTUARI: Cobos Vestuario
MÀSCARES I ATREZZO: Juan Serrano - GADGET Efectos Especiales PRÒTESIS: Martí Doy PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ: Led Silhouette ASSISTENT PRODUCCIÓ: Nagore Martinez. Amb el suport del programa DNA del Departamento de Cultura del Gobierno de Navarra e INNOVA Cultural de Fundación Caja Navarra - Fundación "La Caixa".

Web

https://www.ledsilhouette.com/

Actuacions
  • Dia 09: 21:00, 23:00
Espai
Pl. dels Àlbers
Gènere
Dansa
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Led Silhouette
Observacions
L'entrada no garanteix el dret a seient | La entrada no garantiza el derecho a asiento | Ticket does not guarantee the right to a seat. LA LLOTJA ESTAND 07
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
30'
Comunitat
Navarra

Localització de l'espai

Cerca al web

×