FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle-instal·lació sense text i per a tots els públics concebut principalment per a espais oberts i exteriors i que gira a l’entorn de l’enginy, atribut universal, atemporal i transversal, des d’una òptica artística i artesanal. La peça mostra el procés de construcció d’un arc gegant de caixes pesades utilitzant com a premissa l’economia d’esforç i de moviment i servint-se de tecnologia ancestral, però plena de vigència: la palanca, la roda...

Fitxa artística

IDEA, CREACIÓ: Manolo Alcántara INTERPRETACIÓ: Manolo Alcántara i Joan Trilla DISSENY SO: Oriol Planas GESTIÓ I PRODUCCIÓ: Clàudia Saez. DISTRIBUCIÓ NACIONAL I PORTUGAL: Portal71 DISTRIBUCIÓ CATALUNYA I INTERNACIONAL: Alapista! PRODUCCIÓ: Cia. Manolo Alcántara SUPORT PRODUCCIÓ: La Destil·leria AMB EL SUPORT DE: ICEC-Generalitat de Catalunya, INAEM i Institut Ramon Llull.

Web

www.ciamanoloalcantara.com

Actuacions
  • Dia 09: 19:00
  • Dia 10: 12:00, 19:00
Espai
Pl. de la Bassa
Gènere
Circ - Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Manolo Alcántara
Observacions
Accés pel C/ dels Amics de l'Arbre | Acceso por la C/ dels Amics de l'Arbre | Access from C/ dels Amics de l'Arbre LA LLOTJA ESTAND 13
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×