FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Per parlar del fracàs hem de definir el concepte d’èxit i per parlar de l’èxit, inevitablement, hem de parlar del capitalisme. Hi ha una generació atrapada entre dos temps. Els millennials van ser bressolats amb promeses de progrés i abundància que aviat van ser frustrades per una greu crisi econòmica que els va convertir en la generació del fracàs. Dues històries fràgils sobre dues realitats, en un espai serè, tranquil, senzill, obscur, cabal i lúcid. Un espai que també és el de les joves més enllà de la música a tot drap, els estrobos i la cultura trash.

Fitxa artística

AUTORIA: Bàrbara Mestanza INTÈRPRETS: Bàrbara Mestanza & Francesc Cuéllar DISSENY ESPAI I SONOR: Bàrbara Mestanza & Francesc Cuéllar MAQUILLATGE: Montserrat Tolosa FOTOGRAFIA DE L'ESPECTACLE: Mediocre Studio - Lukas Romero FOTOGRAFIA ASSAJOS - ALUMNA EN PRÀCTIQUES DE CAMPUS TRAINING: Alícia Carrascal PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Anna Maruny ASSISTÈNCIA DE PRODUCCIÓ - ALUMNE EN PRÀCTIQUES DE 35 MM: Pedro Navarro ALUMNA EN PRÀCTIQUES D'INTERPRETACIÓ DE LA RESAD: Juliette Gadrat AMB EL SUPORT DE: Sala Atrium, institute of the Arts Barcelona i Nau Ivanow AGRAÏMENTS: Sergi Cerdan, Eolia I+D i Mar Monegal. UNA PRODUCCIÓ DE: Fundación Agrupación Colectiva. Companyia resident a la Nau Ivanow

Web

https://fundacionagrupacio.wixsite.com/facfac

Actuacions
  • Dia 09: 18:00, 22:30
Espai
Poli. Municipal

Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 16 anys
Director
Francesc Cuéllar
Estrena
No
Idioma
Cat / Cast
Durada
115'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×