FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Duet acrobàtic i de circ de carrer no verbal i contemporani per a tots els públics que explora lúdicament com les barreres i les restriccions físiques poden afectar la manera de comunicar-nos i relacionar-nos. Un món visual amb cintes de colors, teatre físic, manipulació d'objectes i acrobàcies. En temps de canvi d'opinions i d'interferències en la comunicació, quants problemes es poden resoldre amb uns rotllos de cinta adhesiva?

Fitxa artística

INTÈRPRETS: Graham Milligan, Carys Nicholls AMB EL SUPORT DE: Suport a la Creació FiraTàrrega (L) Suport Creació

Web

www.handsdowncircus.com

Actuacions
Espai
Espai Canalla - Piscines Municipals

Gènere
Circ
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Hands Down Circus
Estrena
Idioma
No text
Durada
30'

Localització de l'espai

Cerca al web

×