FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un fantasma recorre el planeta, el fantasma de la Humanitat. Totes les potències del vell món s'uneixen per a exorcitzar-lo. Ha arribat el moment que la Humanitat exposi a la faç de la Terra la seva manera de mirar, els seus objectius i les seves tendències en aquest MANIFEST INACABAT DE LA HUMANITAT. Joves de la ciutat de Tàrrega escriuen els primers 20 punts del MANIFEST que es seguirà escrivint amb diferents grups de persones de diferents territoris. Un projecte participatiu que combina la creació artística, la creació comunitària i el pensament. Fer-se escoltar per influenciar. Influenciar per a transformar.

Fitxa artística

DIRECCIÓ DE PROJECTE Lali Álvarez Garriga ESPAI SONOR Pau Matas i Nogué AJUDANT DE DIRECCIÓ Cèlia Rovira Rodón PRODUCCIÓ Eva García, Neus Oriol Bonachera DISTRIBUCIÓ The Unfinished Human Manifesto FOTOGRAFIA I VIDEO Lali Álvarez Garriga INTÈPRET EN LLENGUA DE SIGNES Javi Díez / Associació WeAct ESTUDIANT EN PRÀCTIQUES DE L'INSTITUT DEL TEATRE Meritxell Calafell PROLOGUISTA David Bondia EN ESCENA: Èric Grau, Tope, Clara Vila, Albert Garrido, Sheila Padilla, Alba Fernández, Eva Fernández, Luz Arias, Clàudia Pujol, Àlex Mollet, Carla Pujalt, Júlia Duran, Alejandra Andrade, Karen Ruíz, Nadine Molina, Eloi Cuadros, Lluc Salvadó, Candela Pérez, Marc Clotet, Soukaina Elyazidi, Eva Elies, Berta Medico, Anna Vila, Nerea García PARTICIPANTS EN LA CREACIÓ DRAMATÚRGICA: Tots els i les participants que estan en escena i Víctor Sánchez, Guillem Fuster, Lucía Ríos, Enoé Cuscullola, Amanda López, Ana Carmen Coscolluela, Rachid Roumani, Eloi Cuadros, Cesca Caparrós, Quim Folguerasa, Jana AGRAÏMENTS: Anna Homs, Ana Burgos, Àngels Carulla, Marta Agustí, Manel Garriga, Lluís Agea, Maite Trepat, Manel Garriga, Roser Oliva, Xavi Rossell, Cruma, Taller d’Arts Escèniques de Tàrrega, Institut Alfons Costafreda, EASD Ondara, Associació Alba, Escola Alba, Associació Atlas Cat, Centre de formació La Solana
The Unfinished Human Manifesto” és una producció de Lali Hui Basa amb el suport de Fira Tàrrega i l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de la Generalitat de Catalunya.

Web

https://www.theunfinishedhumanmanifesto.org

Actuacions
  • Dia 08: 21:30
  • Dia 09: 21:30
  • Dia 10: 21:00
Espai
Pl. Major
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Lali Álvarez
Observacions
Espectacle apte per a persones sordes signants | Espectáculo apto para personas sordas signantes | Show suitable for deaf signers. LA LLOTJA ESTAND 44
Estrena
Idioma
Cat
Durada
75'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×