FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un fantasma recorre el planeta, el fantasma de la Humanitat. Totes les potències del vell món s'uneixen per a exorcitzar-lo. Ha arribat el moment que la Humanitat exposi a la faç de la Terra la seva manera de mirar, els seus objectius i les seves tendències en aquest MANIFEST INACABAT DE LA HUMANITAT. Joves de la ciutat de Tàrrega escriuen els primers 20 punts del MANIFEST que es seguirà escrivint amb diferents grups de persones de diferents territoris. Un projecte participatiu que combina la creació artística, la creació comunitària i el pensament. Fer-se escoltar per influenciar. Influenciar per a transformar.

Fitxa artística

AJUDANT DE DIRECCIÓ: Cèlia Rovira DISSENY ESPAI SONOR: Pau Matas DIRECCIÓ DE PRODUCCIÓ: Àngels Queralt PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Eva Garcia DISTRIBUCIÓ: Dos Orillas Cultura AMB EL SUPORT DE: Suport a la Creació FiraTàrrega (L) Suport Creació

Web

https://www.theunfinishedhumanmanifesto.org

Actuacions
Espai
Pl. Major
Gènere
Teatre
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Lali Álvarez
Estrena
Idioma
Cat
Durada
75'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×