FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Duet de Sophie Borthwick i Pierre Pilatte on ella es recrea explicant un conte autobiogràfic acompanyat del poema dramàtic «Walk about the villages», de Peter Handke, i d'una banda sonora electro, que exposa les divagacions d'una jove a la cruïlla entre l'art, la festa, el rock i el teatre. Una peça deambulatòria i descordada d’històries reals i d’antiherois, que desborda energia, surrealisme i ganes immenses de ballar en un ambient lúdic i carnavalesc.

Fitxa artística

AUTORIA I INTERPRETACIÓ: Sophie Borthwick, Pierre Pilatte COREOGRAFIA: Marta Izquierdo Muñoz SUPORT ARTÍSTIC: Sandrine Roche MÚSICA: Mathieu Monnot CONCEPCIÓ & PRODUCCIÓ DISPOSITIUS SONORS: Thomas Bohl & Gilles Gallet, amb la complicitat de KompleX KapharnauM. Amb el suport d'Occitanie en Scène

Web

https://1watt.eu/

Actuacions
  • Dia 09: 10:30
  • Dia 10: 10:30
  • Dia 11: 10:30
Espai
C/ d'Urgell - Itinerants
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Director
Pierre Pilatte i Sophie Borthwick
Estrena
Idioma
Cat
Durada
50'

Localització de l'espai

Cerca al web

×