FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Homenatge a Remigia Echarren (Pamplona, 1853-1921), funambulista intrèpida, que, entre moltes altres proeses, va travessar el riu Arga diverses vegades sobre una corda suspesa a 10 m, una de les quals amb els ulls embenats. Espectacle multidisciplinari que combina la narració, la interpretació, el circ, el teatre d’objectes, l’il·lusionisme, les arts plàstiques, el circ de puces i el clown per reproduir l’imaginari d’aquesta artista excepcional.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL, CREACIÓ I INTERPRETACIÓ: Estefanía de Paz Asín FOTOGRAFIA: Kiko Ortega i Hodei Unzueta MÚSICA I ESPAI SONOR: Gorka Pastor ESCENOGRAFIA I ATREZZO: Zenzerro, Fernando Varela, Mila García VESTUARI, CARACTERITZACIÓ I MAQUILLATGE: Elías Angulo Martínez, Estefanía de Paz Asín IL·LUMINACIÓ: Óscar García Valoria VÍDEO: Jesús Iriarte PRODUCCIÓ: Estefanía de Paz Asín AJUDANTS PRODUCCIÓ: Garbiñe Navarro Rodríguez, Noemí Irisarri

Actuacions
  • Dia 09: 13:00, 18:00
  • Dia 10: 13:00, 20:00
  • Dia 11: 11:00, 17:00
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Teatre
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Estefanía de Paz Asín
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
50'
Comunitat
Navarra

Localització de l'espai

Cerca al web

×