FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Homenatge a Remigia Echarren (Pamplona, 1853-1921), funambulista intrèpida, que, entre moltes altres proeses, va travessar el riu Arga diverses vegades sobre una corda suspesa a 10 m, una de les quals amb els ulls embenats. Espectacle multidisciplinari que combina la narració, la interpretació, el circ, el teatre d’objectes, l’il·lusionisme, les arts plàstiques, el circ de puces i el clown per reproduir l’imaginari d’aquesta artista excepcional.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL, CREACIÓ I INTERPRETACIÓ: Estefanía de Paz Asín FOTOGRAFIA: Kiko Ortega i Hodei Unzueta MÚSICA I ESPAI SONOR: Gorka Pastor ESCENOGRAFIA I ATREZZO: Zenzerro, Fernando Varela, Mila García VESTUARI, CARACTERITZACIÓ I MAQUILLATGE: Elías Angulo Martínez, Estefanía de Paz Asín IL·LUMINACIÓ: Óscar García Valoria VÍDEO: Jesús Iriarte PRODUCCIÓ: Estefanía de Paz Asín AJUDANTS PRODUCCIÓ: Garbiñe Navarro Rodríguez, Noemí Irisarri

Actuacions
  • Dia 09: 13:00, 18:00
  • Dia 10: 13:00, 20:00
  • Dia 11: 11:00, 17:00
Espai
Col·legi Sant Josep
Gènere
Teatre
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Estefanía de Paz Asín
Observacions
Accés pel C/ del Dr. Fleming | Acceso por la C/ del Dr. Fleming | Access from C/ del Dr. Fleming LA LLOTJA ESTAND 07
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
50'
Comunitat
Navarra

Localització de l'espai

Cerca al web

×