FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

En Pau té 33 anys, l’edat de Crist. Amb la Judit, acaben de comprar un pis al Raval de Barcelona. Són feliços. Es miren amb amor i tendresa mentre van traient de les caixes tots els objectes i els col·loquen al seu lloc. Monòleg que busca les paraules de tots els silencis que habiten una família, un poble. Un viatge del poble a la ciutat i de la ciutat al mig del bosc i del bosc al menjador de casa. Una autoficció de l’herència rebuda, d’un intent per encarar la construcció d’una llar. Què ha fet la meva família per defensar les seves propietats? De què seríem capaços per defensar casa nostra? Què faríem per salvar un fill?

Fitxa artística

AUTORIA I INTERPRETACIÓ: Pau Vinyals DISSENY ESCENOGRAFIA I IL·LUMINACIÓ: Judit Colomer Mascaró DISSENY ESPAI SONOR: Arnau Vallvé FIGURINISTA: Joan Ros ASSESSORIA MOVIMENT: Laura Vag PRODUCCIÓ: Júlia Simó Puyo DISTRIBUCIÓ: Guillem Albasanz AJUDANTIA DIRECCIÓ EN PRÀCTIQUES: Miqui Uriz

Actuacions
  • Dia 11: 13:30, 19:00
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Teatre
Preu entrada
18 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Júlia Barceló i Pau Vinyals
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
90'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×