FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Entrem en un museu on contemplem els propers 1000 anys de la humanitat. A través d’una audioguia, viatgem per un futur distòpic on els ossos panda s'han extingit i els científics aconsegueixen incubar un embrió fora del ventre matern. Per primera vegada, l'espècie humana té el poder de decidir sobre la seva evolució. Quin futur ens espera en una societat immersa en una evolució tecnològica exponencial? Selecció genètica, transhumanisme, intel·ligència artificial, ecofeixisme… Una peça que repensa la relació amb l'espectador i proposa un format entre la instal·lació i el teatre, on el públic –proveït d'uns auriculars– transita lliurement per l'espai escènic i decideix on posar la seva mirada per construir el muntatge final.

Fitxa artística

AJUDANTIA DE DIRECCIÓ: Claudia Manini DRAMATÚRGIA: Projecte Ingenu INTÈRPRETS: Toni Guillemat Álvarez, Georgina Avilés Sarrias, Gerard Marsal Norte, Anna Pérez Moya, Neus Pàmies Juárez, Mireia Sala Aresté, Xavier Torra Xuriguera MÚSICA I ESPAI SONOR: Gerard Marsal Norte DISSENY DE VESTUARI I CARACTERITZACIÓ: Marta Rafa Serra DISSENY D'ESPAI: Projecte Ingenu DISSENY D'IL·LUMINACIÓ I CAP TÈCNIC: Pau Vila Quintana DISSENY AUDIOVISUAL: Alfonso Ferri Parres PRODUCCIÓ: Projecte Ingenu FOTOGRAFIA: David Ruano ESTUDIANT EN PRÀCTIQUES: Laura Civit Amb la complicitat de Nau Ivanow, Fabra i Coats, Festival Grec i Convent de les Arts d'Alcover AMB EL SUPORT DE: ICEC, Suport a la Creació FiraTàrrega

Web

www.projecteingenu.com

Actuacions
  • Dia 09: 11:00, 17:00
  • Dia 10: 11:00, 17:00
  • Dia 11: 12:00, 17:00
Espai
Cal Trepat
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Marc Chornet Artells
Estrena
Idioma
Cat / Cast / Eng a escollir
Durada
75'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×