FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Entrem en un museu on contemplem els propers 1000 anys de la humanitat. A través d’una audioguia, viatgem per un futur distòpic on els ossos panda s'han extingit i els científics aconsegueixen incubar un embrió fora del ventre matern. Per primera vegada, l'espècie humana té el poder de decidir sobre la seva evolució. Quin futur ens espera en una societat immersa en una evolució tecnològica exponencial? Selecció genètica, transhumanisme, intel·ligència artificial, ecofeixisme… Una peça que repensa la relació amb l'espectador i proposa un format entre la instal·lació i el teatre, on el públic –proveït d'uns auriculars– transita lliurement per l'espai escènic i decideix on posar la seva mirada per construir el muntatge final.

Fitxa artística

INTÈRPRETS: Georgina Avilés Sarrias, Toni Guillemat Álvarez, Neus Pàmies Juárez, Anna Pérez Moya, Martí Salvat Morin, Xavier Torra Xuriguera ESPAI SONOR I MÚSICA ELECTRÒNICA EN DIRECTE: Gerard Marsal Norte AJUDANTIA DE DIRECCIÓ: Claudia Manini DISSENY DE VESTUARI: Marta Rafa DISSENY D'ESPAI: Laura Clos (Closca) i Alfonso Ferri CAP TÈCNIC: Pau Vila AMB EL SUPORT DE: Suport a la Creació FiraTàrrega (L) Suport Creació

Web

www.projecteingenu.com

Actuacions
Espai
Cal Trepat
Gènere
Teatre
Públic recomanat
Adults
Director
Marc Chornet Artells
Estrena
No
Idioma
Cat / Cast / Eng a escollir
Durada
75'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×