FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La peça mostra la trobada entre quatre individus que segueixen un mateix camí. Van i venen, es troben i s'acomiaden, apareixen i desapareixen. Com a éssers humans estem sempre avançant. Però, què passa amb la tensió entre l'individu i el grup? En la nostra recerca d’independència, és quan més ens necessitem els uns als altres. La peça és un flirteig amb el risc, un treball de circ i dansa, emocionant i físic, on es fusionen el moviment, l'acrobàcia i l’equilibri.

Fitxa artística

CONCEPTE, COREOGRAFIA: Piet Van Dycke INTÈRPRETS: Christopher Mc Auley, Luuk Brantjes, Samuel Rhyner, Will Blenkin MÚSICA: Bastiaan van Vuuren/Bastian Benjamin DRAMATÚRGIA: Marie Peeters INSTAL·LACIÓ: Arjan Kruidhof en Arjen Schoneveld SUPORT ESCENOGRÀFIC: Menno Boerdam TÈCNICA: Casper Van Overschee RECERCA: Bavo De Smedt, Marius Cavin en Raff Pringuet COPRODUCCIÓ: Festival Circolo, DansBrabant, Theater op de Markt-Dommelhof, HET LAB Hasselt, circ’uit, Miramiro, Cirklabo AMB EL SUPORT DE: PLAN, Stad Leuven, Grensverleggers/deBuren

Web

www.circumstances.be

Actuacions
  • Dia 09: 17:00, 20:00
  • Dia 10: 17:00, 20:00
  • Dia 11: 20:00
Espai
Espai Reguer
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Director
Piet Van Dycke
Estrena
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×