FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La peça mostra la trobada entre quatre individus que segueixen un mateix camí. Van i venen, es troben i s'acomiaden, apareixen i desapareixen. Com a éssers humans estem sempre avançant. Però, què passa amb la tensió entre l'individu i el grup? En la nostra recerca d’independència, és quan més ens necessitem els uns als altres. La peça és un flirteig amb el risc, un treball de circ i dansa, emocionant i físic, on es fusionen el moviment, l'acrobàcia i l’equilibri.

Fitxa artística

CONCEPT, CHOREOGRAPHY: Piet Van Dycke PERFORMERS: Christopher Mc Auley, Luuk Brantjes, Samuel Rhyner en Will Blenkin MUSIC: Bastiaan van Vuuren/Bastian Benjamin DRAMATURGY: Marie Peeters INSTALLATION: Arjan Kruidhof en Arjen Schoneveld SCENOGRAPHIC SUPPORT: Menno Boerdam TECHNIQUE: Casper Van Overschee RESEARCH: Bavo De Smedt, Marius Cavin en Raff Pringuet COPRODUCTION: Festival Circolo, DansBrabant, Theater op de Markt-Dommelhof, HET LAB Hasselt, circ’uit, Miramiro, Cirklabo WITH SUPPORT OF: PLAN, Stad Leuven, Grensverleggers/deBuren

Web

www.circumstances.be

Actuacions
Espai
Espai Reguer
Gènere
Circ
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Piet Van Dycke
Estrena
Idioma
No text
Durada
50'
País
Bèlgica

Localització de l'espai

Cerca al web

×