FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Inspira... els Alps mítics són davant dels teus ulls. I aquí tens un autèntic rebost de curiositats, un ou de telecadira vintage sobre rodes farcit de temes i objectes evocadors. La parafernàlia del món muntanyenc cobra vida davant dels teus ulls impulsada per una fantàstica màquina cinètica. Fabricat per l'escultor suís Pascal Bettex, el virtuós europeu de les màquines d'engranatges Tinguely, aquest ou itinerant es mou autònomament, dirigit per un manipulador amagat entre el públic. Un remolí de neu i boira que et refrescarà el cervell.

Fitxa artística

IDEA: Alain Benzoni CONSTRUCCIÓ: Pascal Bettex BANDA SONORA: Jérôme Vittoz, Moussa Boumegra, Magalie Tochon PRODUCCIÖÓ: Theatre de la Toupine MANIPULADOR: Emmanuel Cheau

Web

www.theatre-toupine.org

Actuacions
Espai
Espai Reguer

Gènere
Instal·lació
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Alain Benzoni
Estrena
Idioma
No text
Durada
30'
País
França

Localització de l'espai

Cerca al web

×