FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Fa 18 anys, Adriano Galante, cantant i fundador de Seward, va iniciar una col·lecció de poesia, assaig i relats que s’havia de publicar al cap de 23 anys amb el nom de 'Preposicionarse'. Cada un d’aquests llibres havia de recollir el seu treball creatiu cada 12 mesos i havia de tenir com a títol una de les 23 preposicions de la llengua castellana, fins a completar la llista el 2028. Tanmateix, el 2022 una editorial va proposar-li una parada per editar 'Mediante', el número 18 de la compilació. Convertit ara en espectacle, Galante interpreta les veus diverses del volum amb una performance híbrida que mescla la música amb allò oníric, la teatralitat amb la poesia, allò visual amb allò físic. Moviment, so i paraula al servei d’una prolífica multiplicitat de veus.

Fitxa artística

INTÈPRET: Adriano Galante (veus, guitarres, teclats, electrònica)

Web

www.arrebatolibros.com

Actuacions
Espai
La Paraula
Gènere
Literatura
Públic recomanat
Adults
Director
Adriano Galante
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
60'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×