FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Tanques de filferro, teulades de planxes rovellades, roba multicolor, banderes... La imatge irreal i absurda del camp de refugiats de Balata (Cisjordània) inspira aquesta peça. Un univers cromàtic, de cançons, ritmes i emocions que beu de les cultures musicals tradicionals i contemporànies populars d’arreu del món. Amb una posada en escena immersiva i participativa i la geometria recurrent del cercle tan pròpia de la dansa tradicional, l’espectacle creix fins a l’apoteosi per denunciar la tortura i la injustícia.

Fitxa artística

COREOGRAFIA: Souhail Marchiche, Mehdi Meghari BALLARINS: Anabela Pirosanto, Alexandra Jezouin, Clara Zolesi, Camilla Melani, Yohann Daher, Charly Bouges, Kohn Ming Xiong, Santiago Cordon Gras DISSENY SONOR: Patrick de Oliveira VESTUARI: Julie Cherki ESCENOGRAFIA: Charles Boinot ADMINISTRACIÓ: Elodie Birker PRODUCCIÓ: Jérôme Guyot REGIDORIA: Magali Foubert DIFUSIÓ: HH Producties

Web

https://www.dyptik.com/ and http://hhproducties.nl/en/production/cie-dyptik/mirage-a-day-of-celebration

Actuacions
  • Dia 09: 22:00
  • Dia 10: 18:30, 23:00
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Souhail Marchiche, Mehdi Meghari
Estrena
Idioma
No text
Durada
50'

Localització de l'espai

Cerca al web

×