FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Projecte liderat per Jesús Nieto que té l’objectiu d’expandir el fet teatral cap a nous indrets i camins, representant altres mons i creant nous imaginaris, amb la tecnologia com a aliada. A Bio-Drama proposa una sèrie de peces que conformen un únic ecosistema però que poden experimentar-se per separat. Tenen en comú el gènere de la ciència-ficció especulativa i el fet que cada peça planteja una pregunta sobre el present que habitem els éssers humans. Aquí us presentem «Rumbo a Farout». L’objecte més llunyà del Sistema Solar mai observat per l’ésser humà des de la Terra va ser descobert el 2018. Aquest planeta diminut va ser batejat amb el nom de Farout. Un grup de 12 joves estudiants de teatre es reuneixen per canviar el món en un viatge utòpic i imaginari rumb a Farout, amb l’objectiu d’emprendre una nova forma de vida que eviti els errors comesos a la Terra.

Fitxa artística

BIO-DRAMA CREACIÓ: Jesús Nieto DISSENY SO: Pedro Guirao ASSISTENT DIRECCIÓ: Alicia Bernal AUXILIAR DIRECCIÓ: Estela Santos ART WEB: Fito Conesa, Siddharth Gautam ASSISTENT DESENVOLUPAMENT WEB: Ana Mesa XARXES: Guillermo Moya COMUNICACIÓ I PREMSA: Cultproyect PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ: Inés Gutiérrez (Impulsarts) VEUS DISTANCIA: Juan Pedro Romera, Guillermo Moya, Paula Lloret, Mario Muñoz, Esther Toledo, Jesús Nieto. VEUS LA MÁQUINA DE MATAR: Guillermo Carrasco, Jesús Nieto DESENVOLUPAMENT CREATIU I VEUS RUMBO A FAROUT: Mario Muñoz, Ovidi Calmerón Tamarit, Cecilia Mansilla Sánchez, Paula Lloret, Esther de Toledo, Younes Demnati, Sandra Saa, Guillermo Carrasco, Estela Santos, María Silla, Carlota Valiente AMB EL SUPORT DE: Ayto. Cartagena (Murcia), Graners de Creació (Valencia), Reactivos Culturales Murcia, ICA Murcia. Proyecto desarrollado con la ayuda a innovación del Ministerio de Cultura. www.bio-drama.com

Actuacions
  • Dia 08: 16:00, 18:00, 20:00, 22:00
  • Dia 09: 16:00, 18:00, 20:00, 22:00
  • Dia 10: 16:00, 18:00, 20:00, 22:00
  • Dia 11: 16:00, 18:00, 20:00
Espai
Centre d'Entitats
Gènere
Teatre
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 15 anys
Observacions
Públic recomanat de 15 a 30 anys. Proposta participativa. Cal portar el mòbil carregat i auriculars | Público recomendado de 15 a 30 años. Propuesta participativa. Hay que traer el móvil cargado y auriculares | Recommended audience from 15 to 30 years old. Participatory proposal. You must bring a charged mobile phone and headphones. LA LLOTJA ESTAND 02
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
50'
Comunitat
Región de Murcia
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×