FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Entre la runa d'un món en flames, la peça emergeix com el testimoni d'un procés de reconstrucció personal i col·lectiva. Amer Kabbani, d'origen català i sirià, explora el gènere de l'autoficció per dimensionar la bombolla de vidre que protegeix el context europeu racialitzat de la crua realitat de les guerres. Veiem el que hi ha a l'altra banda de la nostra zona de confort, a les pantalles dels mitjans de comunicació, però les imatges no travessen els cossos com ho fan les bales. La disciplina circense, amb la tècnica acrobàtica del portador, sosté la vida amb el cos i les metàfores allà on no arriben les paraules.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL: Amer Kabbani Fernández DRAMATÚRGIA: Amer Kabbani i Rolando San Martín CIRC, COMPOSICIÓ I CREACIÓ: Amer Kabbani Fernandez TEXTOS: Rolando San Martín ESPAI SONOR: Gonzalo Bruno VEU: Joana Curtó ESPAI ESCÈNIC I IL·LUMINACIÓ: Amer Kabbani i Rolando San Martín DISSENY DE VESTUARI: Amer Kabbani PERSPECTIVA EXTERNA: Joan Català i Marta Salla PRODUCCIÓ I REALITZACIÓ: Cia 104º DISTRIBUCIÓ I DIFUSIÓ: Alina Ventura (La Maleta dels Espectacles) COMUNICACIÓ I XARXES SOCIALS: Aida Kabbani DISSENY GRÀFIC: Gerard Riu FOTOGRAFIA: Jordi Plana. Amb el suport de Travesía – Pyrénées de Cirque, projecte europeu de cooperació transfronterera cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Amb la complicitat d'Escena Poblenou, Festival Itineràncies i Festival Sismògraf. (L) Suport a la Creació. Travessia. Interreg Poctefa

Web

http://www.lamaleta.cat/espectacles/runa/

Actuacions
  • Dia 10: 18:00, 22:30
  • Dia 11: 17:30, 20:00
Espai
Pl. dels Àlbers
Gènere
Circ
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Rolando Santmartin
Observacions
L'entrada no garanteix el dret a seient | La entrada no garantiza el derecho a asiento | Ticket does not guarantee the right to a seat. LA LLOTJA ESTAND 44
Estrena
No
Idioma
Cat / Cast
Durada
45'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×