FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Durant els 4 dies de la Fira, un robot pintarà un mural del públic a Tàrrega. Una colla de desconeguts en convivència, l'un al costat de l'altre. Estàs convidat a formar-ne part. Participar-hi és fàcil (i gratuït). Només has d'enviar el teu selfie. Entra a https://robotselfie.live/tarrega-cat (versions Lectura fàcil i Audiodescripció) i segueix les indicacions. Una IA converteix les fotos en dibuixos*. A continuació, el robot pinta els retrats en un llenç gegant a l'espai públic. Participa-hi! #RobotSelfieTarrega #PaintedByARobot @kaleider

Fitxa artística

CONCEPTE I DIRECCIÓ: Seth Honnor, amb Andy Wood, Thomas Duggan, Kris Sum, Fiona Rourke i Jay Kerry. DIRECCIÓ DE PRODUCCIÓ: Jay Kerry i Fiona Rourke PRODUCCIÓ: Jocelyn S Mills A Kaleider Production. Robot Selfie has received R&D investment through Without Walls Blueprint. Robot Selfie is supported by Without Walls and commissioned by Brighton Festival and Norfolk & Norwich Festival. Supported by Digital Democracies and InSitu. AMB EL SUPORT DE: XTRAX, organització basada al Regne Unit que es dedica al desenvolupament de les arts de carrer. A través de Platform 4:UK donen suport i fomenten projectes de col.laboració internacional. IN SITU. Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union

Web

https://robotselfie.live/tarrega-cat

Actuacions
  • Dia 08: 17:00
  • Dia 09: 10:00, 17:00
  • Dia 10: 10:00, 17:00
  • Dia 11: 10:00, 17:00
Espai
Hort del Barceloní
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Seth Honnor
Observacions
* Tots els participants rebran una còpia del seu retrat. L'enviament de la foto no garanteix que acabi apareixent al mural | Todos los participantes recibirán una copia de su retrato. El envío de la foto no garantiza su aparición en el mural | As a participant you will receive a copy of your portrait. Sending the photo does not guarantee its appearance on the canvas. LA LLOTJA ESTAND 44
Estrena
Idioma
No text
Durada
180'

Localització de l'espai

Cerca al web

×