FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Projecte liderat per Jesús Nieto que té l’objectiu d’expandir el fet teatral cap a nous indrets i camins, representant altres mons i creant nous imaginaris, amb la tecnologia com a aliada. A Bio-Drama proposa una sèrie de peces que conformen un únic ecosistema però que poden experimentar-se per separat. Tenen en comú el gènere de la ciència-ficció especulativa i el fet que cada peça planteja una pregunta sobre el present que habitem els éssers humans. Aquí us presentem «La máquina de matar». El progrés tecnològic pot salvar el nostre planeta, o pot destruir-lo? En un futur proper en què els automòbils parlen, un cotxe ens intenta seduir per aconseguir els seus objectius… Una experiència de 10 minuts que ens fa plantejar fins a quin punt som conscients dels pros i els contres de la tecnologia amb què convivim.

Fitxa artística

BIO-DRAMA CREACIÓ: Jesús Nieto DISSENY SO: Pedro Guirao ASSISTENT DIRECCIÓ: Alicia Bernal AUXILIAR DIRECCIÓ: Estela Santos ART WEB: Fito Conesa, Siddharth Gautam ASSISTENT DESENVOLUPAMENT WEB: Ana Mesa XARXES: Guillermo Moya COMUNICACIÓ I PREMSA: Cultproyect PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ: Inés Gutiérrez (Impulsarts) VEUS DISTANCIA: Juan Pedro Romera, Guillermo Moya, Paula Lloret, Mario Muñoz, Esther Toledo, Jesús Nieto. VEUS LA MÁQUINA DE MATAR: Guillermo Carrasco, Jesús Nieto DESENVOLUPAMENT CREATIU I VEUS RUMBO A FAROUT: Mario Muñoz, Ovidi Calmerón Tamarit, Cecilia Mansilla Sánchez, Paula Lloret, Esther de Toledo, Younes Demnati, Sandra Saa, Guillermo Carrasco, Estela Santos, María Silla, Carlota Valiente AMB EL SUPORT DE: Ayto. Cartagena (Murcia), Graners de Creació (Valencia), Reactivos Culturales Murcia, ICA Murcia. Proyecto desarrollado con la ayuda a innovación del Ministerio de Cultura. www.bio-drama.com

Actuacions
Espai
Inesperat
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 14 anys
Observacions
Proposta participativa individual. L'INESPERAT. Peça que el públic podrà trobar en diferents indrets de la ciutat sense avís previ | Propuesta participativa individual. LO INESPERADO. Pieza que el público podrá encontrar en distintos lugares de la ciudad sin previo aviso | Individual participatory proposal. THE UNEXPECTED. Piece that the public can find through the city without prior notice. LA LLOTJA ESTAND 02
Estrena
Idioma
Cast
Durada
9'
Comunitat
Región de Murcia
País
Espanya

Cerca al web

×