FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Dispositiu sonor farcit de vivències i descobertes que convida a una introspecció individual i alhora compartida en un ambient grotesc i circense. Experiència que té l’objectiu de fer aflorar l’esperit grotesc que portem dintre per tal de riure’ns de nosaltres mateixos, de la nostra part més oculta, més delicada i més íntima. A través de la vivència personal, el públic és conduït cap a universos artístics híbrids en un marc d’aprofundiment en les emocions pròpies.

Fitxa artística

IDEA: Escarlata INTÈRPRETS: Bet Miralta i Jordi Aspa TÈCNICS POLIFACÈTICS: Oriol Luna i Pep Arumí DRAMATÚRGIA: Marc Villanueva i Escarlata INSPIRADOR ESPORÀDIC: Sergi López DISSENYS SONORS: Jordi Salvadó UNIVERS MUSICAL: Joana Gomila DISSENY ESCENOGRAFIA: Oriol Corral DISSENY IL·LUMINACIÓ: Escarlata i Oriol Corral VESTUARI: Oriol Corral VEU NOIA: Gisla Pérez Sampons COMUNICACIÓ: Cio Llopis PRODUCCIÓ: Escarlata i Alfred Fort per La Destil·leria ACOMPANYAMENT A LA PRODUCCIÓ: Gina Aspa DISSENY GRÀFIC: Münster Studio COPRODUCCIÓ: Scène Nationale de l’Essonne, Agora-Desnos (FR) RESIDÈNCIES I SUPORT DE CREACIÓ: Lloret de Mar, Sant Esteve de Palautordera, Figueres, Centre Cívic de Porqueres RESIDÈNCIES DE CREACIÓ: La Sala - Sabadell, FiraTàrrega, Teatre Municipal - Girona, Teatre Principal - Olot Amb el suport de la Generalitat de Catalunya

Web

www.escarlata.com

Actuacions
  • Dia 08: 21:00, 22:30
  • Dia 09: 21:00, 22:30
  • Dia 10: 21:00, 22:30
Espai
Cal Trepat
Gènere
Art Acció
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 12 anys
Observacions
Àudio amb auriculars. No apte per a persones amb la mobilitat reduïda | Audio con auriculares. No apto para personas con movilidad reducida | You must listen to the audio with headphones. Not suitable for people with reduced mobility. LA LLOTJA ESTAND 44
Estrena
Idioma
Cat
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×