FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Tres de les convidades i un dels músics del banquet nupcial esperen que torni la resta de convidats. Entre trossos de pastís, flors seques i espelmes gastades expliquen el que ha succeït a un públic que esdevé, al seu torn, convidat de la celebració. Espectacle a l'aire lliure que mescla teatre i música en directe a partir de l'argument de “Bodas de sangre” de Federico García Lorca i on es desdibuixen les fronteres entre públic i intèrprets.

Fitxa artística

IDEA: Col·lectiu Desasosiego (Alex Solsona, Carla Coll i Camille Latron) DRAMATÚRGIA: Alex Solsona, Carla Coll i Federico García Lorca DIRECCIÓ: Alex Solsona DIRECCIÓ D'ACTORS: Pau Serés ESPAI I IL·LUMINACIÓ: Camille Latron INTERPRETACIÓ: Carla Coll, Camille Latron, Pol Toro ESPAI SONOR: Gaspar Corts PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Pau Caselles FOTOGRAFIA: Maria Alzamora COREOGRAFIA: Alicia Saez COPRODUCCIÓ: Suport a la Creació FiraTàrrega Amb la complicitat del Festival Z, Ajuntament de Girona, Ajuntament de Figueres, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Nau Ivanow AGRAÏMENTS: Imma Bové, Alicia Sáez, Paula Vilatje, María de los Reyes Vallejo, Nicolás Arce, Associació Cultural La Volta AMB EL SUPORT DE: Suport a la Creació FiraTàrrega (L) Suport Creació

Actuacions
  • Dia 08: 18:30, 21:30
  • Dia 09: 18:30, 21:30
  • Dia 10: 18:30, 21:30
  • Dia 11: 18:30
Espai
Mas de Colom - Casa Borges
Gènere
Teatre
Preu entrada
18 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Col·lectiu Desasosiego
Observacions
Espectacle immersiu que té lloc en un emplaçament fora de la ciutat on els espectadors són conduïts en autobús. Punt de sortida BUS i validació d'entrades: Pl. de Rafael Casanova. Màxima puntualitat. La durada inclou el viatge d'anada i tornada i l'espectacle. No apte per a persones amb la mobilitat reduïda | Espectáculo inmersivo que tiene lugar en un emplazamiento fuera de la ciudad donde los espectadores son conducidos en autobús. Punto de salida BUS y validación de entradas: Pl. de Rafael Casanova. Máxima puntualidad. La duración incluye el viaje de ida y vuelta y el espectáculo. No apto para personas con movilidad reducida | Immersive show that takes place in a location outside the city where spectators are driven by bus. BUS departure point and ticket validation: Pl. de Rafael Casanova. Maximum punctuality. Duration includes round trip and show. Not suitable for people with reduced mobility. LA LLOTJA ESTAND 44
Estrena
Idioma
Cat / Cast
Durada
120'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×