FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle per a infants de 0 a 2 anys. Individus, objectes que es desordenen, es mouen, es tornen a ordenar. Que proven d'existir enmig del caos. Que troben l’harmonia en la immensitat. Cada habitant d’aquest cosmos, cada so, cada moviment, estan subjectes a un equilibri fràgil amb tota la resta. Conviure amb la vulnerabilitat i amb la capacitat d’adaptar-nos a cada situació. Per explorar com allò més insignificant pot canviar-ho tot.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL: Anna Farriol, Mireia Fernàndez, Txell Felip i Júlia Santacana ACOMPANYAMENT EN LA DIRECCIÓ: Núria Olivé INTERPRETACIÓ: Jordi Sala, Anna Farriol i Íria Corominas CREACIÓ ESPAI SONOR, TÈCNIC I MÚSIC EN ESCENA: Jordi Sala ASSESSORAMENT ARTÍSTIC I PERFORMATIU: Dalija Acin Thelander ENTRENAMENT EN LA CREACIÓ: Quim Girón EXPERIMENTACIÓ EN EL PROCÉS: “La Tombarella” ESPAI ESCÈNIC: Clàudia Vilà ESTRUCTURES MÒBILS: Carles Piera ATREZZO: Castells i Planas DISSENY DE LLUMS: Ganecha Gil DISSENY I CONFECCIÓ DEL VESTUARI: Núria Espinach DISSENY GRÀFIC: Ferran Llorens PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Txell Felip. Una coproducció d’Engruna Teatre i laSala / Festival elPetit. COMPLICITATS: ICEC, L’Estruch Fàbrica de Creació, TTP i Ajuntament de Castellar del Vallès.

Web

www.engrunateatre.com

Actuacions
  • Dia 11: 10:30, 13:00, 16:30
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Teatre
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Infantil
Director
Mireia Fernàndez
Observacions
De 0 a 2 anys | Babies from 0 to 2 LA LLOTJA ESTAND 40
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
40'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×