FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle de dansa basat en l’intercanvi i la reciprocitat entre els artistes i el públic. L’espectador proposa un gest i un membre de la companyia li retorna una coreografia inspirada en el gest proposat. Un minut i mig de creativitat personalitzada, improvisada i acompanyada de música. Entretant, la quotidianitat continua: un vianant dibuixa un pas de ball per encaixar-hi, n’hi ha que s'aturen a mirar, altres creuen l’espai amb el cap cot… Una peça de dansa a l’espai públic lúdica, generosa i inventiva.

Fitxa artística

CONCEPCIÓ I INTERPRETACIÓ: Emilie Buestel, Marie Doiret i/o Julia Leredde i/o Elodie Escarmelle i/o Maria Ortiz Gabella i/o Cécile Gayon ESCENOGRAFIA: Caroline Ginet GRAFISME: Pierre Jeanneau CONSTRUCCIÓ ESCENOGRAFIA: Yves Oudar, Tout Terrain i Alexandre Hordé, AHA VESTUARI: Claire Buestel AMB EL SUPORT DE: IN SITU, Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union (L) IN SITU + Creative Europe

Web

https://saufledimanche.com/

Actuacions
Espai
Inesperat
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Emilie Buestel et Marie Doiret
Observacions
L'INESPERAT. Peça que el públic podrà trobar en diferents indrets de la ciutat sense avís previ | LO INESPERADO. Pieza que el público podrá encontrar en distintos puntos de la ciudad sin aviso previo | THE UNEXPECTED. Piece that the public can find through the city without prior notice. LA LLOTJA ESTAND 44
Estrena
Idioma
No text
Durada
30'

Cerca al web

×