FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La peça vol analitzar la rellevància del concepte d’èxit en els processos de gestació i maternitat. Una dramatúrgia que posa en relleu com confrontem els possibles obstacles quan el nostre objectiu és aconseguir la nostra criatura, el nostre souvenir. Tot plegat, per detectar, legitimar i visibilitzar quines noves realitats emergeixen de relacionar-nos amb la possibilitat del fracàs. Un dispositiu escènic desenvolupat com un espai museístic, on interactuen públic i intèrpret.

Fitxa artística

DRAMATÚRGIA I INTERPRETACIÓ: Carla Rovira Pitarch ESPAI LUMÍNIC I ESCENOGRAFIA: Manoly Rubio Garcia AMB EL SUPORT DE: Suport a la Creació FiraTàrrega (L) Suport Creació

Web

www.carlarovira.cat

Actuacions
Espai
Museu Comarcal
Gènere
Teatre
Públic recomanat
Adults
Director
Carla Rovira Pitarch
Estrena
Idioma
Cat / Cast / Eng
Durada
50'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×