FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La peça vol analitzar la rellevància del concepte d’èxit en els processos de gestació i maternitat. Una dramatúrgia que posa en relleu com confrontem els possibles obstacles quan el nostre objectiu és aconseguir la nostra criatura, el nostre souvenir. Tot plegat, per detectar, legitimar i visibilitzar quines noves realitats emergeixen de relacionar-nos amb la possibilitat del fracàs. Un dispositiu escènic desenvolupat com un espai museístic, on interactuen públic i intèrpret.

Fitxa artística

DRAMATÚRGIA I INTERPRETACIÓ: Carla Rovira Pitarch ESPAI LUMÍNIC I ESCENOGRAFIA: Manoly Rubio Garcia DISSENY AUDIOVISUAL: Erol Ileri Llordella DISSENY DE SO I COMPOSICIÓ MUSICAL: John Christian Cárdenas (Inertia Sonic Arts) i Erol Ileri Llordella PRODUCCIÓ: Aina Bujosa Díaz CONSTRUCCIÓ MOTLLE PANXA: Elena Villalba Camiño FORJA: Ferro Calent Forja CORRECCIÓ TEXTOS EXPOSICIÓ: Gemma Moraleda AGRAÏMENTS: Jordi Duran Roldós, Marga Socies, Dani Chicano, Elena Carmona, Amaranta Gibert, Aina Baig, Neus Molina, Carol Mowatt, Mercè Pla, Nicole Wagner, La Carpa Girona, Ramon Bonvehí, Laura Blanch, Maria Cambil. A Carmen, Manolo, Eli, Ángela, Benet, Aimar, Ana, tieta Judit, padrina Bruna i lis tietis per sostenir-nos. A la comunitat: Anhel Associació famílies en dol del Vallès, Judith, Montse, Anita, Nina, Georgina, Elisabet i Amadeu, E., G., A., Neixé, Tibi, M., Iskra, Roser, Andrea, Maria, Ona, Mireia, Pol, Marta, Anna, Lídia, Montserrat, Daniela, Gemma, Aurora, Elena, Sara, Mònica, Valeria, M., Maria, Anna, Júlia, C., Glòria, Laura, Vane, Marta, Ariadna, Laia i Narcís. COPRODUCCIÓ de Carla Rovira i Terrassa Arts Escèniques i FiraTàrrega. Amb la complicitat de Fàbrica de Creació Fabra i Coats, Teatre El Canal, Ajuntament de Lloret de Mar i Ajuntament de Figueres. Aquest projecte ha comptat amb el suport de les Beques “Premis Barcelona 2020” de l'Ajuntament de Barcelona, i amb el suport de l’ICEC, Generalitat de Catalunya.
Web

www.carlarovira.cat

Actuacions
  • Dia 08: 16:00 (Cat), 20:00 (Cat)
  • Dia 09: 13:00 (Eng), 17:00 (Cast), 19:30 (Cat)
  • Dia 10: 13:00 (Eng), 16:00 (Cast), 19:30 (Cat)
  • Dia 11: 13:00 (Eng), 16:00 (Cat), 19:30 (Cat)
Espai
Museu Comarcal
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR
Públic recomanat
Adults
Director
Carla Rovira Pitarch
Observacions
Espectacle sense seient. El passi del dia 10 a les 19:30 és adaptat a persones cegues (es recomana anar-hi acompanyat perquè hi ha un petit recorregut. A les 18:30 hi haurà un passi tàctil de reconeixement). El passi del dia 11 a les 16h és adaptat a persones sordes signants | Espectáculo sin asiento. El pase del dia 10 a las 19:30 es apto para personas ciegas (se recomienda ir acompañado porque hay un pequeño recorrido. A las 18:30 habrá un pase táctil de reconocimiento). El pase del día 11 a las 16h está adaptado a personas sordas signantes | Show without seating. The session on the 10th at 19:30 is suitable for the blind people. The session on the 11th at 16:00 is adapted for signatory deaf people. LA LLOTJA ESTAND 44
Estrena
Idioma
Segons sessió
Durada
50'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×