FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Instal·lació interactiva amb instruments musicals de creació pròpia fets amb materials recuperats, que neix de la inquietud d'experimentar amb la música i els sons i la necessitat de crear espais i atmosferes sonores. Un recorregut ple de sorpreses on s’experimenta individualment o per parelles, creant un diàleg sonor amb 12 artefactes peculiars i fomentant el gaudi personal, la creativitat i l'alegria de viure.

Fitxa artística

AUTOR: Alexandre Rigol

Web

http://www.lamaleta.cat/espectacles/orkestronia/

Actuacions
  • Dia 09: 11:00, 17:00
  • Dia 10: 11:00, 17:00
  • Dia 11: 11:00, 17:00
Espai
Espai Reguer
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Director
Alexandre Rigol
Estrena
Idioma
No text
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×