FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Opia fa referència a totes les coses que es poden dir només amb un cop d’ull. Estem constantment intercanviant mirades, intentant dir-nos qui som, entreveure'ns nosaltres mateixos, sentint-nos en la foscor. Espectacle de llum i so immersiu que invita a parar, respirar i escoltar el silenci, on el piano és l’element principal, acompanyat d’altres instruments com la veu, sintetitzadors, un mellotron i un salteri. Primer treball discogràfic en solitari de Marcel Fabregat que, a través de sons orgànics i música atmosfèrica, reflecteix les emocions i sentiments que va viure durant el confinament de la pandèmia.

Fitxa artística

COMPOSICIÓ I INTERPRETACIÓ: Marcel Fabregat ESCENOGRAFIA I IL·LUMINACIÓ: Gerard Feliu IMATGE PORTADA: Laia Galofré DISSENY SO: Joel Condal i Marcel Fabregat TÈCNICS: David Pacheco i Gerard Feliu COMUNICACIÓ: Jaume Ramon VÍDEO I FOTOGRAFIA: Pep Marco

Web

www.marcelfabregat.com

Actuacions
  • Dia 10: 22:00
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Música
Preu entrada
18 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Marcel Fabregat
Observacions
L'espectacle conté llums d'alta intensitat | El espectáculo contiene luces de alta intensidad | The show contains high intensity lights
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×