FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

El punt de partida i eix temàtic de Trinario: Cuerpos Resonantes és el relat sobre els cossos que ressonen des de diferents latituds i territoris, una dramatúrgia corporal que s’entrama en situacions com la construcció de la identitat, el lloc d’origen o la migració. Una peça que es defineix pel seu dinamisme, així com per la diversitat d’imatges i de temporalitats.

Fitxa artística

DIRECCIÓ ARTÍSTICA: Miquel Barcelona GESTIÓ: Cristóbal Santa María INTERPRETACIÓ I COREOGRAFIA: Merce Matus, Cristóbal Santa María, Verónica Toro COMPOSICIÓ MUSICAL: Carlos Martorell ULL EXTERN/ASSISTÈNCIA DIRECCIÓ: Luis Moreno COMUNICACIÓ I DIFUSIÓ: Lorena Álvarez PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ: Francesca Ceccotti (Ceccotti Producción) Projecte finançat per Asuntos Culturales DIRAC Ministerio de Relaciones Exteriores - Gobierno de Chile. Amb la complicitat de Centre Cívic Barceloneta, Roca Umbert Fàbrica de les Arts i FITLO - Festival Iberoamericano de Teatro de La Rioja AMB EL SUPORT DE: Suport a la Creació FiraTàrrega (L) Suport Creació

Web

--

Actuacions
  • Dia 09: 17:30
  • Dia 10: 11:30, 17:30
  • Dia 11: 11:30, 19:00
Espai
Pl. Major
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Miquel Barcelona Palau
Observacions
LA LLOTJA ESTAND 44
Estrena
Idioma
No text
Durada
25'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×