FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Experiència transdisciplinària basada en el circ contemporani, el paisatge sonor i la instal·lació. Un escenari mòbil inspirat en la forma de la baldufa. El seu moviment rotatori evoca el pas del temps i esdevé instrument musical quan els artistes sonors i els performers interactuen. És el constant desafiament entre l’essència salvatge i l’animal domesticat, la recerca de l'equilibri en la inestabilitat. La constatació dels límits de la llibertat.

Fitxa artística

CONCEPCIÓ, DIRECCIÓ GENERAL I PERFORMER: Ingrid Esperanza DIRECCIÓ ARTÍSTICA I DRAMATÚRGIA: Pau Portabella DISSENY SO I COMPOSICIÓ: Jan Benz INSTAL·LACIÓ SONORA I COMPOSICIÓ: Steffen Lohrey DISSENY ESCENOGRAFIA: Betty Cau DISSENY IL·LUMINACIÓ: Isolator Space COMPLICITAT COREOGRÀFICA: Teresa Valenzuela PERFORMANCE I COMPOSICIÓ: Emiliano Pino PERFORMANCE I RIGGER EN ESCENA: Pere Vilaplana DISSENY DE VESTUARI: Mahoko Maeshima i Marcel Bofill ASSESORAMENT DE RIGGING Sergio López DISSENY GRÀFIC: Tomáš Václavek PRODUCCIÓ: Bruno Valls - Rita Stivala DIFUSIÓ: Anahí Mesa CREAT AMB EL SUPORT DE: OSIC (Oficina de Suport a la iniciativa Cultural) / FiraTàrrega (Suport a la Creació) / TRAVESIA Pyrénées de cirque/ Figueres Cultura / Mercat de les Flors / FONCA (Fondo Nacional para la Cultura y las Artes), México ESPAIS DE RESIDÈNCIA: Château de Monthelon/ L’Estruch Fàbrica de Creació/ Fabra i Coats /Konvent / Teatre Principal Terrassa / La Central del Circ / La Grainerie / La Nave del Duende/ Artesorio 147/ BoliviaNow (L) Suport Creació, Travesía i Interreg Poctefa

Web

http://haa-collective.com/

Actuacions
  • Dia 09: 21:00
  • Dia 10: 12:30
Espai
Poli. Municipal
Gènere
Circ
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Director
Ingrid Esperanza
Observacions
Aquest espectacle utilitza llum estroboscòpica i efectes lumínics i sonors d'alta intensitat | Este espectáculo utiliza luz estroboscópica y efectos lumínicos y sonoros de alta intensidad | This show uses strobe light and high-intensity lighting and sound effects. LA LLOTJA ESTAND 44
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
70'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×