FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

TITELLA DE 6 METRES D'ALÇADA CONSTRUÏT EN EL MARC DEL CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR "ESCULTURA APLICADA A L'ESPECTACLE", DE L'ESCOLA D'ART ONDARA DE TÀRREGA. El Petricor és un animal màgic de grans dimensions que arriba a les terres de Ponent amb l'objectiu aconseguir que la pluja torni a amorosir aquestes terres immerses en la sequera.

Fitxa artística

INTÈRPRETS: Pau Garcia Lara, Ester Puig Gràcia, Carla Puigderrajols Valls, Miquel Rodríguez Piñol, Sofia Colominas Solans

Actuacions
Espai
Inesperat

Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Carla Puigderrajols Valls
Observacions
L'INESPERAT. El Petricor restarà exposat i en moments determinats, sense avís previ, fara una petita itinerància | LO INESPERADO. Petricor quedará expuesto y en momentos determinados, sin previo aviso, hará una pequeña itinerancia | THE UNEXPECTED. Petricor will be exposed and at certain moments, without prior notice, will make a small parade.
Estrena
Idioma
No text
Comunitat
Catalunya

Cerca al web

×