FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Primera peça d’aquest nou projecte escènic liderat per Guillem Vizcaíno, expert en malabarismes i manipulació d’objectes, que fusiona les arts del circ amb les arrels de la cultura mediterrània i amb un llenguatge contemporani per narrar la història d'un home que viu atrapat des de la infantesa per l'efecte giroscòpic de la seva baldufa. Un viatge d'embolics i girs que posa en valor el joc com un dels estats més importants de les nostres vides.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL, DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ: Guillem Vizcaíno MIRADA EXTERNA: Tomeu Amer, Biel Jorda, Roberto Magro DISSENY DE LLUMS: Jaume Miralles TÈCNIC DE SO I IL·LUMINACIÓ: Jaume Miralles DISSENY I CREACIÓ DE BALDUFES: Guillem Vizcaíno DISSENY I CREACIÓ DE L'ESCENOGRAFIA: Guillem Vizcaíno COL·LABORACIÓ CONSTRUCCIÓ ESCENOGRAFIA: Andy Hughes, Gregorio Vizcaíno AUTOR MUSICAL: Jaume Compte VESTUARI: Artesanias Greca FOTOGRAFIA: Mai Ibargüen, Maria Eugenia, Pau Caracuel VÍDEO: Pau Caracuel PRODUCCIÓ: Noelia Caurel / Cia. D'es Tro

Web

https://www.ciadestro.com/

Actuacions
  • Dia 10: 16:30, 19:30
  • Dia 11: 11:00, 17:00
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Guillem Vizcaíno
Observacions
LA LLOTJA ESTAND 06
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
50'
Comunitat
Illes Balears

Localització de l'espai

Cerca al web

×