FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

El cotxe representa un dels símbols més poderosos de la nostra civilització, una marca de llibertat i de riquesa, un símbol d'estatus. Però també́ pot ser el substitut d’una casa o un lloc temporal on passar la nit. L’últim refugi abans del carrer. Un niu en moviment. A partir del moviment, el joc visual i sonor, tres personatges desgranen una història en la zona crepuscular entre l’humor i la tragèdia. Un espectacle de dansa i teatre per a carrer que indaga en els límits i les llibertats de l’espai públic.

Fitxa artística

CONCEPTE I DIRECCIÓ ARTÍSTICA: Marie Gyselbrecht MIRADA EXTERNA: Jordi Duran INTÈRPRETS: Luís Garcia, Antonio León, Mabel Olea DISSENY DE SO: Annalena Fröhlich PRODUCCIÓ: Pau Estrem UNA COPRODUCCIÓ DE Plataforma HOP, Danseu Festival AMB LA COL·LABORACIÓ DE: Sismògraf, Graner centre de creació, Roca Umbert Fàbrica de les Arts AMB EL SUPORT DE: ICEC - Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Actuacions
  • Dia 08: 20:30 (Cat)
  • Dia 09: 20:30 (Cast)
  • Dia 10: 20:30 (Eng)
Espai
Cal Trepat
Gènere
Dansa - Teatre
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Marie Gyselbrecht
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×