FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Podem seguir vivint com fins ara? Podem tornar a començar? Qui guardarà la nostra memòria? SOS és cos i paisatge. Un cant, un xiuxiueig de l’ànima a la terra, al nostre planeta. Un crit al despertar de la nostra consciència. Un clam a l’amor, a la bellesa, a la vida. SOS és la urgència d’ara mateix. SOS a tot allò que es perd, devorat per aquest món globalitzat. SOS perquè som fràgils i ens podem trencar i desfer i desaparèixer. I, amb nosaltres, tot allò que guardem dins nostre.

Fitxa artística

AUTORIA, CREACIÓ I INTERPRETACIÓ: Ada Vilaró DIRECCIÓ: Maria Stoyanova, Ada Vilaró ESPAI SONOR: Gerard Marsal ASSESSORAMENT ESPAI ESCÈNIC: Paula Bosch ASSESSORAMENT CIENTÍFIC: Anna Cabré. S.O.S. va ser un projecte seleccionat a la primera convocatòria del programa Hivernem 2020, impulsat per FiraTàrrega i l'Institut Ramon Llull.

Web

www.adavilaro.cat

Actuacions
Espai
Cal Trepat
Gènere
Teatre
Públic recomanat
Adults
Director
Ada Vilaró
Estrena
Idioma
Cat
Durada
50'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×