FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Podem seguir vivint com fins ara? Podem tornar a començar? Qui guardarà la nostra memòria? SOS és cos i paisatge. Un cant, un xiuxiueig de l’ànima a la terra, al nostre planeta. Un crit al despertar de la nostra consciència. Un clam a l’amor, a la bellesa, a la vida. SOS és la urgència d’ara mateix. SOS a tot allò que es perd, devorat per aquest món globalitzat. SOS perquè som fràgils i ens podem trencar i desfer i desaparèixer. I, amb nosaltres, tot allò que guardem dins nostre.

Fitxa artística

AUTORIA: Ada Vilaró CODIRECCIÓ: Maria Stoyanova, Vero Cendoya, Ada Vilaró EQUIP DE CREACIÓ: Maria Stoyanova, Vero Cendoya, Elaine Grayling AJUDANT DE DIRECCIÓ: Elaine Grayling ESPAI SONOR: Nicolas Melmann
AGRAÏMENTS: a Gerard Marsal, Paula Bosch, Anna Cabré, i a totes les persones de Tàrrega que hi participen. S.O.S. és una producció de la Cia. Ada Vilaró, amb el suport de FiraTàrrega, Institut Ramon Llull, OSIC Generalitat de Catalunya, amb les complicitats del Festival Escena Poblenou, Festival Sismògraf, Art Space 1927 (Atenes), Lieux Publics (Marsella), Sala Beckett, Centre Cívic Can Felipa

Web

www.adavilaro.cat

Actuacions
  • Dia 09: 18:00 (Cat), 19:30 (Cat)
  • Dia 10: 18:00 (Cast), 19:30 (Cat)
Espai
Cal Trepat
Gènere
Teatre
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Ada Vilaró
Observacions
L'entrada no garanteix el dret a seient | La entrada no garantiza el derecho a asiento | Ticket does not guarantee the right to a seat. LA LLOTJA ESTAND 44
Estrena
Idioma
Segons sessió
Durada
40'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×