FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

SatelitJam presenta 3 propostes musicals: Zonzo, Josep Xortó i Julian Reca. Zonzo & Josep Xortó, responsables del col.lectiu GLOVE PARTY ens transportaran a una nit de fantasia plena de música còsmica, italodisco, funk i new wave. El directe de Josep Xortó, 'frontman' de la formació “Josep Xortó + The Congosound” presentant les cançons del seu darrer EP. Julian Reca, responsable del col.lectiu REEL TO REEL, serà la cirera de la nit amb una selecció de música de ball avançada: disco, synth, funk i boogies elèctrics.

Fitxa artística

Dj sets de Zonzo & Josep Xortó (Glove Party) + directe de Josep Xortó + Dj set de Julian Reca (Reel to Reel).

Actuacions
  • Dia 11: 01:30
Espai
Espai Reguer
Gènere
Música
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 16 anys
Director
Programadors musicals i artístics
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
270'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×