FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Quatre mariners terra endins, totalment desorientats, tenen com a objectiu prioritari trobar un port on embarcar. Una epopeia visual i humorística on els protagonistes pescaran taurons, se les hauran amb lloros esbojarrats i lluitaran en còmiques batalles, arrossegant els espectadors a la immersió en diverses i inspirades situacions oceàniques. Una comèdia de carrer per a tots els públics, itinerant i amb coreografies que inciten a la participació.

Fitxa artística

INTÈRPRETS: Sergio Alarcón, Elia Estrada, David Terol, Emmanuel Vizcaíno ESPAI SONOR: Alberto Fernández MUNTATGE SO: Fran Pogo IL·LUMINACIÓ: Roberto Lorente ESCENOGRAFIA: Yllana REALITZACIÓ ESCENOGRAFIA: Scnik Movil i José Ruiz Saura ATREZZO: José Ruiz Saura COREOGRAFIA: Jon Mitó VESTUARI: Tatiana de Sarabia IMATGE: Twin Freaks Studio REGIDORIA: Roberto Bernal i Adrián Quiñones ADMINISTRACIÓ I DISTRIBUCIÓ: Emmanuel Vizcaíno i Jessica Cerón PRODUCCIÓ EXECUTIVA I COORDINACIÓ GIRA: Nacho Vilar CREACIÓ I DIRECCIÓ: Yllana DIRECCIÓ ARTÍSTICA: César Maroto COORDINACIÓ ARTÍSTICA: David Ottone PRODUCCIÓ: Nacho Vilar Producciones i Producciones Yllana.

Web

www.nachovilar.com

Actuacions
  • Dia 09: 18:00
  • Dia 10: 11:00, 18:00
  • Dia 11: 12:00
Espai
C/ del Migdia - La Fassina - Itinerants
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
César Maroto i David Ottone
Observacions
LA LLOTJA ESTAND 27
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'
Comunitat
Región de Murcia

Localització de l'espai

Cerca al web

×