FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La humanitat no deixa de ser una forma de refinament de l’animalitat. Els nostres comportaments com a humans estan moderats per l’intel·lecte. Però de vegades, aquesta moderació desapareix, sigui accidentalment, sigui volgudament; i aleshores pot aparèixer el monstre. Conjunt d’accions de carrer sorpresives, en diferents espais, on un personatge enigmàtic amb una aparença híbrida d'inspiració animal, interactua amb els espectadors, despertant les emocions més profundes.

Fitxa artística

CREACIÓ I PRODUCCIÓ: Rui Paixão / Holy Clowns CONCEPTE I DRAMATÚRGIA: Cristóvão Neto I Rui Paixão INTERPRETACIÓ: Rui Paixão ESCENOGRAFIA: Cristóvão Neto COPRODUCCIÓ: FiraTàrrega, LEME, Subtopia, 23 Milhas

Actuacions
Espai
Ciutat Reguer
Gènere
Teatre
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Rui Paixão
Observacions
Espectacle basat en l'efecte sorpresiu. Suport a la Creació 2020 #Clown #Monstruositat
Estrena
Idioma
No text

Localització de l'espai

Cerca al web

×