FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça plantejada com un ritual conduït a través de la música i les veus del passat, del present i del futur. Una exploració de les relacions que tenim amb la tecnologia i amb la religió, dels paral·lelismes que s’hi poden establir i de l'impacte que aquest vincle ens genera. Una cerimònia sonora, mediada per una intel·ligència artificial entrenada amb partitures litúrgiques. La posada en escena la porten a terme Marc Vilajuana (veu, efectes, pandero), Adrià Grandia (viola de roda acústica i MIDI, sintetitzador modular, laptop, aeròfons), Carlos Martorell (programació, sintetitzadors, sensors de moviment, artiphon) i una intel·ligència artificial reactiva a temps real. La il·lustradora Estel·la Juvanteny, gràcies a una metodologia performativa de traducció sonora, hi afegeix grafismes semiautomàtics vinculats a la interpretació.

Fitxa artística

MÚSICA: Adrià Grandia (viola de roda acústica i MIDI, sintetitzador modular, laptop, flauta), Marc Vilajuana (veu, pandero, looper), Carlos Martorell (sintetitzadors, artiphon) IL·LUSTRACIONS: Estel·la Juvanteny PROGRAMACIÓ IA: Carlos Martorell. IA basada en MusicAutobot ESCENOGRAFIA: Akyute Collective ASSISTÈNCIA EN LA DRAMATÚRGIA: Sonia Gómez REVISIÓ TEXTOS: Blanca Martínez PRODUCCIÓ: FiraTàrrega - Suport a la Creació, Fira Mediterrània, Eufònic, Konvent.0. Creat en residència a Konvent.0 (Cal Rosal, Berga) i Convent de les Arts (Alcover).

Web

http://www.carlosmartorell.net/acte-de-fe

Actuacions
  • Dia 10: 21:30
  • Dia 11: 11:00, 21:00
Espai
Església Escola Pia
Gènere
Música - Teatre
Preu entrada
10 EUR
Públic recomanat
Director
Carlos Martorell
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
50'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×